EDUinformatii

De ce Kids4Top?

De 20 de ani ma intreb ce se intampla cu puzderia de copii supradotati inscrisi de la varsta gradinitei in academii de excelenta, cluburi selecte, tabere de instruire, concursuri si demonstratii de elocinta?

Ce s-a intamplat in acesti ultimi ani? Unde s-a gresit pe parcursul etapelor de scolarizare? Cum s-a ajuns la dezastrul de la bacalaureat, la care asistam in ultimii ani?  Cineva v-a face intr-o buna zi o analiza temeinica si va da un raspuns. Pe cine mai intereseaza motivele?


Ce este de facut?

Propunem o noua viziune asupra noilor generatii de copii. Acestia nu sunt nici digitali, nici mai destepti decat parintii sau profesorii lor. Sunt doar deosebiti, pentru ca sunt expusi unor conditii deosebite de cele in care au crescut parintii si profesorii lor, li se ofera moduri deosebite de distractie si in general sunt expusi unor conditii sociale deosebite.

Copiii din generatia Internetului sunt la fel de inteligenti ca si cei din generatia cu cheia de gat; ei nu sunt si nu trebuie tratati ca genii. Ei au nevoie de idei novatoare, de profesori geniali care sa-i ghideze spre succes. Orice copil are o sansa de a ajunge in top: in arta, stiinta, politica, sport. Pentru copii deosebiti avem nevoie de o abordare deosebita.

Proiectul Kids4Top introduce o noua abordare a metodicii predarii limbilor straine, dinamica, logica, eficienta si atragatoare prin varietatea tehnicilor de lucru cu copiii.

No comments:

Post a Comment